Ademcoaching in de omgeving van Schiedam en Vlaardingen

Je hebt je ademhaling altijd bij je en misschien neem je je ademhaling wel voor lief? De ademhaling is nauw verbonden met onze emoties. Je kan een zucht van verlichting slaken, stikken van woede, ademloos toekijken of je adem inhouden van schrik om maar enkele voorbeelden te noemen.

Het is heel natuurlijk dat onze adem en emoties met elkaar verbonden zijn. Het wordt alleen een probleem als je geen emoties of spanningen wilt voelen, want dan stop je met diep ademhalen. Juist door diep adem te halen verwerken we spanningen en emoties. Wat als spanningen en emoties niet doorgeademd worden? Dan gaan spanningen en emoties vastzitten in je lichaam met alle gevolgen van dien!

 

Hoe gaat dat zo'n ademsessie?

OK, je komt naar Praktijk de Vrije Geest voor een ademsessie? Wat gaat er dan gebeuren?

Thee drinken! Eerst zet ik thee voor je en om jou en je wens beter te leren kennen krijg je eerst een intake. Dit is een mooie uitgebreide intake waarmee het heel helder wordt wat precies je hulpvraag is. Er zit ook een mooie visualisatie in de intake. Zo krijg je superhelder waar jij heen wilt in je leven.

Nu is het tijd om aan de ademsessie te beginnen. Je ligt comfortabel op een massagetafel met een dekentje over je benen en een kussentje onder je hoofd. Nu begeleid ik je vlot maar relaxt naar de ademhaling die nodig is voor de ademsessie. Als jij er klaar voor bent zorgt jouw adem er als vanzelf voor dat de spanningen, stress, verdriet, woede en al die zaken die jij uit je systeem wilt hebben. Hierbij begeleid ik het hele proces en hou ik goed in de gaten wat jij nodig hebt. Als je zoveel oude emoties of spanningen uit je systeem hebt gegooid ga je naar een toestand van ontspanningen en mag je rustig blijven liggen met een dekentje over je heen en een rustig muziekje op de achtergrond. 

Na een ademsessie voel je je een ander mens maar eigenlijk ben je gewoon weer je natuurlijke zelf geworden.

 

Wil jij...?:

* Van jezelf houden?

* Liefde van andere toelaten?

* Trauma helen?

* Je creativiteit laten opbloeien?

* Stress loslaten?

* Je vrij kunnen uiten?

* Niet zo'n controlefreak zijn?

* Je gevoelens weer toelaten?

* Lekker in je kracht staan?

* Minder oordelen?

* De moed hebben om stappen te zetten in je leven?

* Vrij zijn van frustratie?

* Plezier en blijdschap toe te laten?

Maak dan een afspraak: Tarieven en Contact