Online consulten....gewoon thuis blijven

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 10:13

Wil je graag een energetisch consult bij Praktijk de Vrije Geest maar vindt je Schiedam te ver weg? Of blijf je liever thuis in deze Corona-tijd? Dit is geen enkel probleem voor Praktijk de Vrije Geest! Consulten kunnen ook online worden gedaan. Gewoon met Skype of WhatsApp-video.

Deze consulten verlopen vrijwel hetzelfde als een consult bij mij in de praktijkruimte. Je zit thuis op een stoel, waarbij je met je voeten de grond raakt en rechtop kan zitten, en je laptop of computer voor je. Na het gesprek over de klacht waar je iets aan wilt doen geef ik je een korte geleide meditatie om helemaal bij jezelf te komen. Dan stem ik mij op je af en voel ik waar de onbalans in je zit. Nu komt het echte werk! Ik help je om te focussen op de plaats in je lichaam waar de onbalans zit en dan......gaat het gebeuren. Je ziet dan je probleem onder ogen en ik help je de energie weer te laten stromen. Dit is teamwork tussen de cliënt en mij.

Wil je deze efficiënte methode ervaren neem dan contact met Praktijk de Vrije Geest op.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.