Systemisch Coachen

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 15:09

Energetische therapie en coaching is een mooi vak en daarom ontwikkel ik mij  verder. Mijn 'gereedschapskist' is aangevuld met Systemisch Coachen. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Ria Schoot Uiterkamp en haar bedrijf 'Innerlijk leider zijn' ( Opleiding systemisch coachen | Innerlijk leider zijn ). 

Maar wat is Systemisch Coachen? Ik heb in deze opleiding 2 technieken geleerd: Familie-opstellingen en Structuuropstellingen. 

Als energetisch therapeut merkte ik dat de problemen van cliënten vaak afkomstig zijn van voorgaande generaties, bijvoorbeeld ouders en grootouders. Een familie-opstelling kan dan uitkomst bieden, want deze techniek maakt duidelijk wat het probleem is en waar het vandaan komt. Vervolgens kan er worden gewerkt aan de oplossing van het probleem. 

Structuuropstellingen op hun beurt zijn bij uitstek geschikt om inzicht te krijgen in wat je werkelijk wilt bereiken of om te begrijpen waarom het je maar niet lukt om je doel te bereiken. Dit kan hele verrassende inzichten opleveren!

Heeft u problemen die al generaties aanwezig zijn? Of heeft u behoefte aan meer inzicht in het wel of niet bereiken van wat u werkelijk wilt? Neem dan gerust contact op met Praktijk de Vrije Geest! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.