Spannend om contact met een HSP-coach op te nemen?

Gepubliceerd op 18 februari 2021 om 19:33

Vindt je het spannend of zelfs een beetje eng om de stap te nemen om naar een HSP therapeut of coach te gaan? Dan ben je niet de enige! Op een gegeven moment in mijn leven begon mijn hooggevoeligheid een probleem voor mij te worden. Ik ontdekte dat ik een Hoogsensitief Persoon was en nam de stap om naar een HSP-coach te gaan. Wow, dat was inderdaad een hele stap! Wat kon ik verwachten? Hoeveel moest ik over mijzelf vertellen? Zou het wel klikken met de coach? Zoveel vragen in mijn hoofd. Waarschijnlijk heb jij dat ook en dat geeft niets. Het is tenslotte een grote stap om een HSP-coach te bezoeken maar wel een stap in de goede richting🙂! Als je zelf worstelt met je hoogsensitiviteit en je vindt het spannend om de stap te nemen naar energetische therapie of HSP-coaching neem dan gerust contact op met Praktijk de Vrije Geest. Dan kun je al je vragen stellen en als Hoogsensitief Persoon voel je echt wel of het klikt met mij. Er bestaat ook de mogelijkheid om een proefconsult te doen. Een proefconsult is een laagdrempelige en voordelige manier om kennis te maken. Als je interesse hebt in een proefconsult kun je hier meer lezen: Proefconsult voor Hoogsensitieve Personen

Wil je als hoogsensitieve man het liefst een mannelijke HSP-coach? Dan is Praktijk de Vrije Geest één van de weinige praktijken met een hoogsensitieve man als HSP-coach of therapeut. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.