Familieopstellingen en systemisch werk in de omgeving van Schiedam en Vlaardingen

Wil jij:

*De verbinding met jezelf of een ander herstellen

*Je plek innemen

*contact maken met je zielsverlangen

*Oude patronen loslaten die je groei belemmeren

*Inzicht krijgen in lichamelijke of psychische klachten (LET OP: altijd een arts raadplegen!)

*Familieproblemen ophelderen. Dit gaat vaak over patronen die zich generaties lang herhalen

*Weten waarom je je doel niet bereikt.

*Het verwerken van trauma

Maak dan een afspraak voor een opstelling Tarieven en Contact

Familieopstellingen 

Als therapeut kwam ik er al snel achter dat veel cliënten problemen hebben die van generatie op generatie worden doorgegeven. Problemen die ouders en grootouders met zich meedroegen worden vaak doorgegeven aan de volgende generaties. Aan jou dus. Maar jij hoeft niet de last van je voorouders op je schouders te nemen of deze zelfs door te geven aan je eigen kinderen! Als therapeut was ik hier zo door gefascineerd dat ik een opleiding 'systemisch werk/familieopstellingen' heb gevolgd. 

Structuuropstelling: weet jij wat je echt wilt?

Soms heb je ideeën over wat je wilt in het leven en toch gebeurt er maar niets. Hoe kan dat toch? Om uitvinden hoe jij je doelen kan bereiken kun je ook bij Praktijk de Vrije Geest terecht. Dan pas ik een methode toe die structuuropstelling wordt genoemd. Je gaat dan onder mijn begeleiding kijken naar je doel, je focus op je doel, wat zijn de dingen die je helpen om je doel te kunnen bereiken, wat zijn de hindernissen tussen jou en je doel, en wat staat je te doen om je doel te bereiken. Dit is een heel interessant proces!

Opstelling van het verlangen: durf jij je pijn- of traumadeel aan te kijken?

Wat verlang je echt in je leven? Dit is een hele spirituele vraag. En wat hindert je daarbij? Het antwoord hierop is dat ieder mens een pijn- of traumadeel in zich heeft en soms kun je daar niet precies je vinger op leggen. Bij deze diepgaande vorm van opstelling gaan we kijken naar je verlangen maar ook naar je pijn- of traumadeel, je overlevingsstrategie maar ook naar het gezonde deel in jezelf.  Zo maak je de weg vrij om te leven wie jij echt bent! Als een vrije geest!