Ik heb een prachtige opstellings sessie bij Martijn ondergaan omdat ik iets wilde uitzoeken rondom mijn enthousiasme, mijn gevoeligheid en mijn pad. Door de combinatie van zijn degelijke kennis, nuchterheid en zijn sterke intuïtie, kon er vanalles verschuiven in mij rondom dit thema. Ik ben zelf therapeut, maar doordat ik in goede handen was, kon ik dit volledig loslaten. Ik ervaar in mezelf dat er dingen op zijn plek zijn gevallen, waardoor ik meer vertrouwen voel. Martijn, dank je wel voor deze wonderlijk magische sessie, het is een aanrader om dit aan te gaan.

Lieve groet,

Petra Koelewijn

Ik heb bij Martijn een korte energetische sessie gehad en een structuuropstelling gedaan. Ik ervaar Martijn als rustig en integer. Het voelt vertrouwd als hij je behandeld. Tijdens de opstelling geeft hij veel ruimte voor eigen inbreng, en houdt toch ook de leiding. De opstelling heeft mij veel gebracht.

Selma

Martijn heeft voor mij een familieopstelling verzorgd. Door zijn verstand van zaken en duidelijke uitleg is dit zeer verhelderend geweest. Met zijn rustige uitstraling en luisterend oor heeft hij mij heel deskundig door de sessie begeleid.

anoniem

Het fenomeen ademsessie was voor mij nieuw. Gelukkig stelde Martijn mij op een prettige manier op mijn gemak met een kopje thee. Hij legde rustig uit hoe het in zijn werk zou gaan. Samen kwamen we tot een sterke affirmatie om de sessie mee in the gaan. Eenmaal op de bank voelde ik mij rustig worden en begon het diepe ademen. Door de prettige begeleiding van Martijn durfde ik mij te openen en diep te gaan. Na afloop van de sessie merkte ik dat de affirmatie doorwerkte in mijn dagelijkse leven en een duidelijke verandering had veroorzaakt. Duidelijk voor mijzelf maar ook goed zichtbaar voor mijn partner. Het is dus zeer zinvol geweest en ik ben zeker van plan om dit nog eens te doen.

Ton

 

Ik wilde een familieopstelling doen en vond dit bedrijf via Google. De familieopstelling bij Praktijk de Vrije Geest was enorm behulpzaam. Ik pluk er nu dagelijks nog de vruchten van. Ik begrijp mijzelf en mijn reacties/patronen beter en kan er effectiever aan werken of juist accepteren. 

Je op een bijzondere manier inleven in de beleving en motieven van verwante personen die aan de basis staan van je leven, laten je huidig onbegrip naar hen en impact daarvan verzachten; en zelfs begrijpen. Je houdt liefde en begrip over, alles is goed zoals het gegaan is. Bovendien dragen moeilijke, uitdagende kanten van de familieleden of traumatische ervaringen (in)direct bij aan wie ik nu geworden ben en welke uitdagingen ik in het leven ben aangegaan om mijzelf nu werkelijk te laten zien. Naast bovenstaande serieuze review, was de opstelling ook gewoon leuk om te doen. De tijd vloog en Martijn nam zelfs uitgebreid de tijd.

Martijn is een expert en kan zich goed inleven, is benaderbaar en je voelt je gelijk op je gemak. Zijn advies en kijk is werkelijk enorm waardevol geweest voor mij.

 

Vriendelijke groet,

Cynthia